lördag 21 maj 2011

Kallt och blåsigt

Hmm, det var ju meningen att det skulle bli sol och fint väder idag... Det såg lovande ut på morgonen, drygt 12 grader i husbilen utan värme, och solen låg på när jag drog upp gardinerna. Men nu har vi fått gråa moln och kall vind.
Inatt backade jag upp bredvid uthuset, det lutar lite. Man tror inte det ska göra så mycket, men när man väl är inne i husbilen, så känns det som om man är berusad. Men det fick duga för natten. Nej, plant ska det vara!
Husbilen parkerad i backe, det känns mer inuti än utanför

Jag hade kunnat sova i huset. Men ett fönster var kvarglömt öppet, så det var svinkallt inne. Inte heller hade jag lust att börja elda klockan 10 på kvällen. Då var det enklare att sova i husbilen.Internet här ute på landet är förresten ganska värdelöst. 3G på Telia är 0,5 Mbit, men Telenor ligger i alla fall på 1,5 Mbit. Det får bli ett telefonabonemang med fast lina i framtiden.1 kommentar:

  1. Det värsta när bilen lutar är att allt steksmöret hamnar i ENA änden av stekpannan tillsammans med äggen som ska stekas som inte ligger snyggt bredvid varandra utan i en hög.... ;)

    SvaraRadera