söndag 12 juni 2011

Stockholm T/R

Beckis var nöjd med att sitta i sin barnstol och lyssna på musik

Stockholm hade mycket finare väder än det vi lämnade efter oss på västkusten. Men eftersom vi kom i väg ganska sent, så var vi inte framme förrän vid 11 på kvällen. Vi stannade och åt uppvärmd gulaschsoppa på burk, det regnade så pass att ingen av oss kände för att lämna bilen och göra en rusch till nåt matställe.

Nästa dag hälsade vi på lille Leon (3 dagar gammal) och grattade. Sedan började vi lasta husbilen med  diverse grejor som skulle flyttas, mest det som var lätt och ömtåligt. Det tyngsta vi lastade var en stationär dator, som fick plats på toan ;) Det gäller att utnyttja alla utrymmen.

Stavsjö, ett favoritrastställe

 
Stavsjö har bra mat och en liten lekplats för barn. Det är ca 15 mil söder om Stockholm. Det var lagom att stanna där, eftersom Beckisen blev lite grinig och rastlös. Det är ett bra ställe med god mat och trevlig personal. Jag såg massor av husbilar på vägen, och eftersom vi sällan kör fortare än 95km/tim så blev vi också omkörda av ett antal, bl a tyskar och holländare. Jag hade tänkt testa Preems nya diesel på vägen ner, men eftersom Beckis sov middag så passerade vi ett antal Preem-mackar, och tankade till slut OK/Q8 med 3,5 liter kvar i tanken.
Efter att ha lastat ur allt så körde vi de sista 5 milen hem till radhuset, och nu är klockan 11 på kvällen. Nu har jag 4 lugna dagar kvar på jobbet, och sedan blir det semester :) Nja, lite flytthjälp blir det till helgen igen, men det är bara kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar