torsdag 23 februari 2012

Vikten


I brist på annat att skriva om så lägger jag upp ett diagram över min egen viktminskning. Med hjälp av LCHF-dieten http://www.kostdoktorn.se/lchf/  så kan man alltså gå ner ca 1 kg per vecka. Den snabbare viktminskingen i början beror på att kroppen släpper 2 kg vatten när sockerintaget försvinner. Jag tycker att det fungerar fint, man behöver aldrig gå hungrig. Inte heller behöver man slita med motion för att gå ner i vikt. Motion är ändå bra för att hålla sig i form.
På husbilsfronten har inte hänt mycket. Jag har provstartat och sopat bort en massa snö. Mest för att jag ville frilägga solcellerna så att de kan börja ladda upp bodelsbatteriet. Att försöka köra i vår isiga backe med sommardäck kan jag glömma, men kanske värmen kan ta fram grusvägen som förhoppningsvis finns kvar under all is nu till helgen. Då kan jag ta en tur på vägen, i all fall så att motorn kommer upp i full arbetstemperatur :)
Men egentligen så är all min fritid fylld av målningsarbete (alla bräder som skall vara utanpå vårt hus skall målas 2 gånger med linoljefärg). Vi är nu klara med kanske hälften...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar